Over ons

Ons verhaal

Wij zijn 'Around the world', een webshop dat is opgestart met het doel om de wereld te ontdekken door de ogen van een ander. Samen met het African Welfare Foundation kwamen wij op het idee om kunstenaars te helpen hun kunst waarde te laten hebben, nadat hun deze kunstwerken al verkocht hebben. Zo kan een kunstwerk vaste inkomsten opleveren voor onze kunstenaars.

 

Wij willen samen met jou de wereld ontdekken, door de kunstwerken die onze kunstenaar(s) maken. Het doel is dan ook om samen te werken met kunstenaars over de hele wereld, om de wereld door hun ogen te kunnen ontdekken. Wij gebruiken hun kunstwerken als afbeelding op onze ansichtkaarten en overige producten, waarvan een deel van de winst naar deze kunstenaars gaat. Ook streven wij ernaar hun naamsbekendheid te vergroten, daarom zal op ieder product hun naam vermeld worden.

 

Naast het samenwerken met kunstenaars werken wij ook graag samen met fotografen, illustratoren en meer. Zo kunnen wij onze klanten een divers aanbod bieden. Naast samenwerkingen zijn er ook illustratoren en kunstenaars die liever anoniem willen blijven, in sommige gevallen kopen wij dus ook illustraties. Deze ansichtkaarten kun je gemakkelijk herkennen omdat op deze ansichtkaarten geen naam vermeld staat.


Let op: wij zijn dus geen stichting of non-profit organisatie. Wij werken alleen samen met deze kunstenaars omdat wij graag wat extra's doen met de verkoop van onze producten, en wij het leuk vinden om samen met jou de wereld te ontdekken via de ogen van deze kunstenaars. Hun leggen de wereld vast, direct vanuit hun eigen omgeving. Wil je doneren aan het African Welfare Foundation of aan de Momma Kennedy Mission? Klik dan hier.